Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otelin yandığını görmek

Rüyada otelin yandığını görmek

Rüyada otelin yandığını görmek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına, başarılarının sürekli olacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine rivayet eder.

Rüyada otelin yandığını gördüyseniz:

  • Uzun vadeli bir amacınıza ulaşmak üzere olabilirsiniz.

Rüyada otelin yandığını görmek yükseldikçe yükseleceğine, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına işaret eder.

Rüyada otel odasında kalmak girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, çevreye karşı itibarın artacağına, yüzünün hep güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz otel görmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada otelde olmak kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini otelde görmek hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kötü günler için daima kenarda para tutacağına delalet eder.

Rüyada otel ve deniz görmek beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına inanılır.

Rüyada lüks otel odası görmek sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada otelde asansöre binmek geleceğe dair planlar yapacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments