Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkanın yandığını görmek

Rüyada dükkanın yandığını görmek

Rüyada dükkanın yandığını görmek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada dükkanın yandığını gördüyseniz:

  • Planlarınızı basit tutun.

Rüyada dükkanın yandığını görmek sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, yıpranacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir dükkanın yandığını görmek daha lüks bir hayat yaşayacağına, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine delalet eder.

Rüyada dükkanının yandığını görmek aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, çok güzel gelişmeler yaşanacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine delalettir.

Rüyada balık dükkanı görmek işlerini büyüteceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada dükkanda ayakkabı görmek anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, dertlerinin artacağına rivayet eder.

Rüyada elbise dükkanı görmek gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, övgü dolu sözler işiteceğine, stresin ve üzüntülerin biteceğine işaret eder.

Rüyada dükkanın soyulduğunu görmek işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, güçsüz ve nefessiz kalacağına, kafa dağıtacağına inanılır.

Rüyada sarraf dükkanı görmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments