Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun tacize uğradığını görmek

Rüyada çocuğunun tacize uğradığını görmek

Rüyada çocuğunun tacize uğradığını görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunun tacize uğradığını gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda gergin durumlar oluşabilir veya işler iyice karmaşaya dönüşebilir.

Rüyada çocuğunun tacize uğradığını görmek sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının tacize uğradığını görmek aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birinin tacizine uğramak bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada kadın tarafından tacize uğramak iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, büyük adımlar atılacağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğin tacizine uğramak büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada babanın tacizine uğramak hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, sıkıntının, derdin sona ereceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına inanılır.

Rüyada birinin tacizine uğramak zorlukların ve kavgaların biteceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yakını tarafından tacize uğramak başarılı olacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments