Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın birinin tacizine uğramak

Rüyada tanımadığın birinin tacizine uğramak

Rüyada tanımadığın birinin tacizine uğramak sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, haneye dertlerin gireceğine  yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın birinin tacizine uğramak gördüyseniz:

  • Belli bir konunun yatışması için daha esnek olmanız gerektiğini düşünebilirsiniz.

Rüyada tanımadığın birinin tacizine uğramak bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına alamet eder.

Rüyada tacize uğradığını görmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine rivayet eder.

Rüyada yaşlı adamın tacizine uğramak rahat rahat yaşayacağına, kişinin başarılarının artacağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına işarettir.

Rüyada elle tacize uğramak zarar edeceği bir döneme gireceğine, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakını tarafından tacize uğramak hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın tarafından tacize uğramak hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına delalettir.

Rüyada bir erkeğin tacizine uğramak sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, ilerleyemeyeceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin tacize uğradığını görmek içinin de rahat edeceğine, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments