Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin tacizine uğramak

Rüyada birinin tacizine uğramak

Rüyada birinin tacizine uğramak rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, bolluk içinde yaşanacağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin tacizine uğramak gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan koşullar veya işaretler uzun vadede nelerle meşgul olacağınızı gösteriyorken, olay veya işaretleri hafife almamanızda tam önünüzdeyken değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada tanımadığın birinin tacizine uğramak çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tacize uğramak iflas edeceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, mutluluğunu çoğaltacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğin tacizine uğramak başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada yakını tarafından tacize uğramak bol kazanç elde edeceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının tacize uğradığını görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada elle tacize uğramak onlardan taraf hayır göreceğine, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada otobüste tacize uğramak huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızının tacize uğradığını görmek daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments