Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının tacize uğradığını görmek

Rüyada arkadaşının tacize uğradığını görmek

Rüyada arkadaşının tacize uğradığını görmek onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının tacize uğradığını gördüyseniz:

  • Belki, sizden daha zor durumda olan birisine yardım etmeniz, içinizdeki insani yanları hatırlamanız için iyi bir başlangıç teşkil edebilir.

Rüyada arkadaşı tarafından tacize uğramak kazancın katbekat arttırılacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının tacize uğradığını görmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine yorulur.

Rüyada tacize uğradığını görmek rahatlığa erileceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada baba tarafından tacize uğramak evlatlarından hayır bulacağına, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, hayırlı haberler duyacağına işarettir.

Rüyada tanımadığın birinin tacizine uğramak bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı adamın tacizine uğramak sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına yorulur.

Rüyada birinin tacize uğradığını görmek çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin tacizine uğramak elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments