Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun idrarını görmek

Rüyada çocuğunun idrarını görmek

Rüyada çocuğunun idrarını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, derin bir nefes alacağına, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun idrarını gördüyseniz:

  • Bir an önce telefona sarılmanızda fayda var.

Rüyada çocuğun idrar yaptığını görmek işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunun idrar yaptığını görmek mal ve rızkın çoğalmasına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, başarılarının devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun idrarını görmek rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine tabir olunur.

Rüyada idrarı temizlemek çalıştığına değeceğine, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine delalet eder.

Rüyada başkasının idrar yaptığını görmek İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına yorulur.

Rüyada idrar yapan birini görmek rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, karşısına yeni imkanlar çıkacağına, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada idrar bulaşmak hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kafa dağıtacağına, sevilen bir dostun geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sürekli idrar yapmak maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments