Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğun idrar yaptığını görmek

Rüyada çocuğun idrar yaptığını görmek

Rüyada çocuğun idrar yaptığını görmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, itibarda meydana gelecek değişikliğe, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, yeni ev eşyaları alınacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğun idrar yaptığını gördüyseniz:

  • En iyisi mümkün olduğu kadar kenara çekilerek seyirci kalmanızdır.

Rüyada çocuğunun idrar yaptığını görmek bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun idrarını görmek arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğun idrar yaptığını görmek herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tuvalette idrar yapmak yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada keçi idrarı görmek aksiliklerin aşılacağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada kahverengi idrar görmek müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Rüyada camide idrar yapmak karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tuvalete idrar yaptığını görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments