Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının idrar yaptığını görmek

Rüyada başkasının idrar yaptığını görmek

Rüyada başkasının idrar yaptığını görmek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, yanlış yollardan döneceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının idrar yaptığını gördüyseniz:

  • Gayret, girişim veya hareketleriniz takdir görebilir ya da bazı konularda gereken desteği bulabilirsiniz.

Rüyada suya idrar yapmak ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına tabir olunur.

Rüyada evin içine idrar yapmak çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada bir kaba idrar yapmak ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Rüyada idrar etmek şansın yüzüne güleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına delalet eder.

Rüyada idrarını siyah görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yatağa idrar yapmak yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, küfürlü söze, zor durumda bırakacağına rivayet eder.

Rüyada tuvalete idrar yaptığını görmek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada idrara bulaşmak çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments