Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada idrarı temizlemek

Rüyada idrarı temizlemek

Rüyada idrarı temizlemek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine delalettir.

Rüyada idrarı temizlemek gördüyseniz:

  • Erkekseniz şef veya patron gibi üzerinizde bulunan birisi ile anlaşmazlıklarınız olabilir.

Rüyada idrar temizlediğini görmek iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, güzel ve olumlu haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada idrarı temizlemek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının idrarını temizlemek sorun üzerine sorun yaşanacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada seccadeye idrar yapmak sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada idrarında kurt görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada çokça idrar yapmak başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada idrar testi yaptırmak sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada idrar tahlili yaptırmak sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments