Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin hapse girdiğini görmek

Rüyada annenin hapse girdiğini görmek

Rüyada annenin hapse girdiğini görmek çıkılan yolculukların şans getireceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına, işlerinin yarıda kalacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada annenin hapse girdiğini gördüyseniz:

  • Birşey yaparken gerçek nedenleri ya çok iyi belirtin ya da sizce belirsizse saklayın.

Rüyada annesinin hapse girdiğini görmek her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, özellikle evlilik için gün sayılacağına yorulur.

Rüyada annenin hapse girdiğini görmek aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada annemin hapse girdiğini görmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, gözyaşına boğulacağına, sevilip sayılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birinin hapse girdiğini görmek büyük çaba sarfedeceğine, sorunların sürekli artacağına, kötü yönde hareket edeceğine delalettir.

Rüyada kardeşinin hapse girdiğini görmek çok sıhhatli bir kişi olunacağına, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına işarettir.

Rüyada bir arkadaşının hapse girdiğini görmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakınının hapse girdiğini görmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, ticaret ehli kimse olacağına, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada babamın hapse girdiğini görmek maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, kötülüğe uğramadan yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments