Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın birinin hapse girdiğini görmek

Rüyada tanımadığın birinin hapse girdiğini görmek

Rüyada tanımadığın birinin hapse girdiğini görmek uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, gelirinin eksileceğine, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına, önünü göremez olacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine rivayet eder.

Rüyada tanımadığın birinin hapse girdiğini gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde yetersiz kalmaktan kaçının.

Rüyada tanımadığın birinin hapse girdiğini görmek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birinin hapse girdiğini görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, gönlünce harcama yapmasına, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına alamet eder.

Rüyada sevgilisinin hapse girdiğini görmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına rivayet eder.

Rüyada babanın hapse girdiğini görmek dost ve akrabalarla paylaşılacağına, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, onların başarıları ile övüneceğine tabir olunur.

Rüyada kendini hapse girdiğini görmek çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, malından ve parasından kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının hapse girdiğini görmek sağlık sorunun kalmayacağına, ailesini utandırmayacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birinin hapse girdiğini görmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada babamın hapse girdiğini görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments