Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir tanıdığının hapse girdiğini görmek

Rüyada bir tanıdığının hapse girdiğini görmek

Rüyada bir tanıdığının hapse girdiğini görmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir tanıdığının hapse girdiğini gördüyseniz:

  • Sizinle farklı fikirlere sahip kişilerle karşılaşabilir veya tartışabilirsiniz.

Rüyada bir tanıdığının hapse girdiğini görmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine yorulur.

Rüyada tanıdığının hapse girdiğini görmek amacına ulaşabileceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, kazancının düşeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin hapse girdiğini görmek değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada yakının hapse girdiğini görmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birinin hapse girdiğini görmek kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına yorulur.

Rüyada tanımadığın birinin hapse girdiğini görmek kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının hapse girdiğini görmek bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kardeşinin hapse girdiğini görmek düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments