Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aileden birinin hapse girdiğini görmek

Rüyada aileden birinin hapse girdiğini görmek

Rüyada aileden birinin hapse girdiğini görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, işlerinin karışacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada aileden birinin hapse girdiğini gördüyseniz:

  • Moralinizi bozmaya eğilimli olabilirsiniz.

Rüyada aileden birinin hapse girdiğini görmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birinin hapse girdiğini görmek gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin hapse girdiğini görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, hayatının afiyette geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kişinin hapse girdiğini görmek hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının hapse girdiğini duymak başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir yakının hapse girdiğini görmek uzun bir hayat yaşayacağına, vefakar bir insan olunacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığının hapse girdiğini görmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği birinin hapse girdiğini görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments