Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun boyunun uzadığını görmek

Rüyada çocuğunun boyunun uzadığını görmek

Rüyada çocuğunun boyunun uzadığını görmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun boyunun uzadığını gördüyseniz:

  • Maddi bakımdan ya da sosyal hayatınızı ilgilendiren konularda oldukça şanslı bir sürece giriyorsunuz.

Rüyada çocuğunun boyunun uzadığını görmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada boyunun uzadığını görmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, tüm düzenin alt üst olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kişinin boyunun uzadığını görmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına inanılır.

Rüyada bir başkasının boyunun uzadığını görmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza delalet etmektedir.

Rüyada başkasının boyunun uzadığını görmek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, en küçük sorunda parlayacağına delalet eder.

Rüyada boyun uzadığını görmek kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızının boyunun uzadığını görmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, kişinin tek başına kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada oğlunun boyunun uzadığını görmek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments