Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının boyunun uzadığını görmek

Rüyada kızının boyunun uzadığını görmek

Rüyada kızının boyunun uzadığını görmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, kişinin isteklerine nail olacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına işaret eder.

Rüyada kızının boyunun uzadığını gördüyseniz:

  • Göz önünde bulunmaktan kaçınmamanız durumunda imajınızı güçlendirebilir ya da takdir edilebilirsiniz.

Rüyada kızının boyunun uzadığını görmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin boyunun uzadığını görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada oğlunun boyunun uzadığını görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka birinin boyunun uzadığını görmek ticaret ehli olacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada bebeğin boyunun uzadığını görmek hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunun boyunun uzadığını görmek bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Rüyada başkasının boyunun uzadığını görmek rızkın ve kazancın artacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin boyunun uzadığını görmek hayata küseceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments