Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının boşandığını görmek

Rüyada kızının boşandığını görmek

Rüyada kızının boşandığını görmek alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, hararetli olayların meydana geleceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızının boşandığını gördüyseniz:

  • Tartışmaların ortasında kalırsanız, sessizliğinizi korumaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada kızının boşandığını görmek huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada anne ve babasının boşandığını görmek tartışmaların son bulacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evlenip boşanmak yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anne ve babanın boşandığını görmek ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına tabir olunur.

Rüyada boşandığını söylemek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada eşiyle boşandığını görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir çiftin boşandığını görmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, işlerinin yarım kalacağına alamet eder.

Rüyada bir başkasının boşandığını görmek gönlündeki gibi sevileceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments