Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının boşandığını duymak

Rüyada arkadaşının boşandığını duymak

Rüyada arkadaşının boşandığını duymak çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, isteklerine kavuşacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının boşandığını duymak gördüyseniz:

  • Sosyalleşerek veya iletişim ağınızı genişleterek önemli bağlantılar kurabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının boşandığını duymak girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının boşandığını duymak iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin boşandığını duymak kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir arkadaşının boşandığını görmek çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının eşinden boşandığını görmek nefsine yenileceğine, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, kafasını toparlayamayacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşın boşandığını görmek hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşımın boşandığını görmek günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşını boşandığını görmek bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments