Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altına ıslatmak

Rüyada altına ıslatmak

Rüyada altına ıslatmak girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, güç alacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada altına ıslatmak gördüyseniz:

  • Bir türlü sonuçlanamayan çıkmazda olan bir işinizle ilgili olumlu gelişmeler kaydedebilirsiniz.

Rüyada altını ıslatmak yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, çok zor durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada başkasının altını ıslattığını görmek işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, sinirlerinin yıpranacağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğin altını ıslattığını görmek iyiye ve güzel olana ulaşacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına yorulur.

Rüyada altını ıslatan bebek görmek refah düzeyinin artacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada altını ıslatan birini görmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada birinin altını ıslattığını görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada altını ıslattığını görmek zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, şifa edineceğine, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine alamet eder.

Rüyada altına ıslatmak maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments