Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini zehirlemek

Rüyada eşini zehirlemek

Rüyada eşini zehirlemek zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, onu darda bırakmayacağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına işaret eder.

Rüyada eşini zehirlemek gördüyseniz:

  • Daha fazla para kazanabileceğiniz, parayı nasıl yöneteceğinizi öğrenebileceğiniz, gelirlerinizi artırmanın yeni yollarını aramaya, önemsemediğiniz şeylere değer vermeye başlayabileceğiniz bir yıldasınız.

Rüyada eşini zehirlemek çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, kırgınlıklar yaşanacağına, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada fareyi zehirlemek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine delalettir.

Rüyada köpeği zehirlemek zorlukların günden güne artacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılan zehirlemek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, şükür içinde bir hayat süreceğine, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada insanları zehirlemek yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada adam zehirlemek şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanı zehirlemek rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada birini zehirlemek çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments