Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini zehirlediğini görmek

Rüyada birini zehirlediğini görmek

Rüyada birini zehirlediğini görmek hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada birini zehirlediğini gördüyseniz:

  • Hayatınızın kontrolden çıkmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada yılanı zehirlemek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada fareyi zehirlemek sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpek zehirlemek anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada insan zehirlemek keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamam böceği zehirlemek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine işaret eder.

Rüyada karınca zehirlemek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada eşini zehirlemek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada fare zehirlemek onu isyan noktasına getireceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments