Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu uçurumdan düşerken görmek

Rüyada çocuğunu uçurumdan düşerken görmek

Rüyada çocuğunu uçurumdan düşerken görmek hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, atılım yapacağına, ileriye gideceğine, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunu uçurumdan düşerken gördüyseniz:

  • Karışık mesajlar veren kişilere nasıl tepki vereceğinizi şaşırabilirsiniz.

Rüyada çocuğun uçurumdan düştüğünü görmek zor durumlara düşeceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına işarettir.

Rüyada çocuğunu uçurumdan düşerken görmek gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun uçurumdan düştüğünü görmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşerken uyanmak daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşerken tutunmak aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, elinin kolunun bağlanacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada başkasının uçurumdan düştüğünü görmek elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada uçurumdan düşerken kurtulmak şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düştüğünü görmek neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, dünya malına kavuşulacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments