Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğun uçurumdan düştüğünü görmek

Rüyada çocuğun uçurumdan düştüğünü görmek

Rüyada çocuğun uçurumdan düştüğünü görmek çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, yeni bir alışkanlık edinileceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğun uçurumdan düştüğünü gördüyseniz:

  • Bir hukuki sorun sizi üzebilir.

Rüyada çocuğunun uçurumdan düştüğünü görmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine işarettir.

Rüyada çocuğun uçurumdan düştüğünü görmek eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine işarettir.

Rüyada çocuğunu uçurumdan düşerken görmek rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, her şeyin gönlünce olacağına, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan birinin düştüğünü görmek doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere delalettir.

Rüyada uçurumdan düşüp ölmemek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine inanılır.

Rüyada bir başkasının uçurumdan düştüğünü görmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının uçurumdan düştüğünü görmek arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçuruma düşmemek verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments