Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının uçurumdan düştüğünü görmek

Rüyada başkasının uçurumdan düştüğünü görmek

Rüyada başkasının uçurumdan düştüğünü görmek içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, ömür boyu başarılı olacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, ailesini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının uçurumdan düştüğünü gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere biraz zaman verirseniz, size gereken desteği veya motivasyonu vereceklerini göreceksiniz.

Rüyada bebeğin uçurumdan düştüğünü görmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin uçurumdan düştüğünü görmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iyileşme göstereceğine, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine tabir olunur.

Rüyada uçuruma düştüğünü görmek sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine delalettir.

Rüyada birinin uçurumdan düşüp öldüğünü görmek güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına inanılır.

Rüyada başka birinin uçurumdan düştüğünü görmek el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine yorulur.

Rüyada uçurumdan denize düştüğünü görmek uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, daha sevgi dolu biri haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada uçurumdan düşen adam görmek çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, güzel ve yaşanılır hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arabayla uçurumdan düştüğünü görmek bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments