Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşimi korumak

Rüyada kardeşimi korumak

Rüyada kardeşimi korumak stresten uzaklaşacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına rivayet eder.

Rüyada kardeşimi korumak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden gelebilecek bazı haberler canınızı sıkabilir.

Rüyada kardeşini korumak sorunların yakın zaman içinde artacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada kardeşi korumak işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına işaret etmektedir.

Rüyada kardeşimi korumak ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, solan yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kardeşlerini korumak sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine yorulur.

Rüyada kuzenini korumak üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine delalet eder.

Rüyada emaneti korumak kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğini korumak helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada insanları korumak kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments