Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birilerini korumak

Rüyada birilerini korumak

Rüyada birilerini korumak cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birilerini korumak gördüyseniz:

  • Pratik planlar yapmalısınız.

Rüyada birilerini korumak çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada civcivleri korumak iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına işarettir.

Rüyada bebeğini korumak geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, üzüleceğine ve pişman olacağına işaret eder.

Rüyada yavru köpeği korumak en yukarılara çıkacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kimseyi korumak yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet büyüğünü korumak çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına delalettir.

Rüyada askerin koruduğunu görmek muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada camiyi korumak oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, sahip olduğu zenginliğin de artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments