Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu düşmekten kurtarmak

Rüyada çocuğunu düşmekten kurtarmak

Rüyada çocuğunu düşmekten kurtarmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, razı geleceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunu düşmekten kurtarmak gördüyseniz:

  • Hava şartlarına göre gereken tedbirleri almanız, oluşabilecek herhangi bir kalıcı rahatsızlıği önleyebilir.

Rüyada çocuğu düşmekten kurtarmak günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunu düşmekten kurtarmak yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine inanılır.

Rüyada bir çocuğu düşmekten kurtarmak hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini düşmekten kurtarmak müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, verimin kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşmekten kurtarmak yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızını düşmekten kurtarmak Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine tabir olunur.

Rüyada bebeği düşmekten kurtarmak bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada boğulan çocuğu kurtarmak bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, mutlu günlerin yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments