Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğu düşmekten kurtarmak

Rüyada çocuğu düşmekten kurtarmak

Rüyada çocuğu düşmekten kurtarmak patron koltuğuna geçeceğine, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, özel hayatında mutluluğu yakalamasına, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, istediği zaman yeni işler kurabileceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğu düşmekten kurtarmak gördüyseniz:

  • Engellerle karşılaşırsanız stratejinizi gözden geçirmelisiniz.

Rüyada çocuğu düşmekten kurtarmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada bir çocuğu düşmekten kurtarmak her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına inanılır.

Rüyada çocuğunu düşmekten kurtarmak girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına yorulur.

Rüyada kızını düşmekten kurtarmak iş yeri sahibi olacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşmekten kurtarmak büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeği düşmekten kurtarmak sıhhate ve saadete kavuşacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına işarettir.

Rüyada birini düşmekten kurtarmak ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada küçük çocuğu kurtarmak kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments