Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir çocuğu düşmekten kurtarmak

Rüyada bir çocuğu düşmekten kurtarmak

Rüyada bir çocuğu düşmekten kurtarmak çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine tabir olunur.

Rüyada bir çocuğu düşmekten kurtarmak gördüyseniz:

  • Hız bazen her şeydir.

Rüyada bir çocuğu düşmekten kurtarmak dertlerin uzaklaştırılacağına, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Rüyada çocuğunu düşmekten kurtarmak bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, konforundan da ödün vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğu düşmekten kurtarmak sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada düşmekten kurtarmak sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, kısmetlerinin çoğalacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına delalettir.

Rüyada bebeği düşmekten kurtarmak özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine tabir olunur.

Rüyada kızını düşmekten kurtarmak yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini düşmekten kurtarmak pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada havuzda boğulan çocuğu kurtarmak istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments