Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmekten kurtarmak

Rüyada düşmekten kurtarmak

Rüyada düşmekten kurtarmak sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşmekten kurtarmak gördüyseniz:

  • Başkalarıyla ilişki kurma çabasında olacaksınız.

Rüyada düşmekten kurtarmak planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine inanılır.

Rüyada bir çocuğu düşmekten kurtarmak işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebeği düşmekten kurtarmak kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine işaret eder.

Rüyada çocuğu düşmekten kurtarmak kırgınlıkların sona ereceğine, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini düşmekten kurtarmak istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına işarettir.

Rüyada kızını düşmekten kurtarmak pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, kazancından başkalarına da vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu düşmekten kurtarmak vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hayat kadını kurtarmak zor zamanların ferahlığa çıkacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments