Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeği düşmekten kurtarmak

Rüyada bebeği düşmekten kurtarmak

Rüyada bebeği düşmekten kurtarmak işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, elindeki işi rayına oturtacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, yanlış işler yapacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeği düşmekten kurtarmak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili değişiklikler veya yenilikler sevdiğiniz kişileri memnun edebilir.

Rüyada bebeği düşmekten kurtarmak sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine delalettir.

Rüyada bir çocuğu düşmekten kurtarmak rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, zenginleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini düşmekten kurtarmak atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, sıkıntılarının zamanla geçeceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada düşmekten kurtarmak üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, yaşam refahının düşeceğine, bereketli yağmurlara işarettir.

Rüyada çocuğu düşmekten kurtarmak ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, ileride saygın bir kimse olacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunu düşmekten kurtarmak istediği yola çıkacağına, hükmünün geçmeyeceğine, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızını düşmekten kurtarmak güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebek kurtarmak kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments