Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını düşmekten kurtarmak

Rüyada kızını düşmekten kurtarmak

Rüyada kızını düşmekten kurtarmak sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına delalet eder.

Rüyada kızını düşmekten kurtarmak gördüyseniz:

  • Aile bireyleri üzerinde büyük bir baskı kuruyorsunuz.

Rüyada kızını düşmekten kurtarmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına rivayet eder.

Rüyada bir çocuğu düşmekten kurtarmak yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, yapılan hataların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada çocuğunu düşmekten kurtarmak olumlu değişiklikler yaşayacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeği düşmekten kurtarmak mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, yapılan planların alt üst olacağına yorulur.

Rüyada çocuğu düşmekten kurtarmak sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada birini düşmekten kurtarmak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada düşmekten kurtarmak maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, huzurlu günlerin uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada kızını kurtarmak girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments