Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu çiş yaparken görmek

Rüyada çocuğunu çiş yaparken görmek

Rüyada çocuğunu çiş yaparken görmek yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına yorulur.

Rüyada çocuğunu çiş yaparken gördüyseniz:

  • Çevrenizde bazı sahte arkadaşlar bulunabilir.

Rüyada çocuğu çişe tutmak aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, geniş bir ev satın alacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine delalettir.

Rüyada çocuğa çişini yaptırmak ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, dünya hayatında huzurlu olmaya, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine inanılır.

Rüyada çocuğuna çiş yaptırmak daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada çocuğunu çişe tutmak daha kararlı bir kişi olunacağına, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına tabir olunur.

Rüyada küçük çocuğa çiş yaptırmak sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunu çiş yaparken görmek işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada bir çocuğun çiş yaptığını görmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiş yapan erkek çocuğu görmek başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments