Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiş yapan erkek çocuğu görmek

Rüyada çiş yapan erkek çocuğu görmek

Rüyada çiş yapan erkek çocuğu görmek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiş yapan erkek çocuğu gördüyseniz:

  • Sağlık şartlarına dikkat etseniz bile korunmaya fazla önem vermiyorsunuz.

Rüyada çiş yapan erkek çocuğu görmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunun çiş yaptığını görmek maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, edilen duaların kabul olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına işarettir.

Rüyada erkek çocuğuna çiş yaptırmak bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu çişe tutmak hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük çocuğa çiş yaptırmak maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, parasal durumun düzeltileceğine, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına işarettir.

Rüyada çocuğa çişini yaptırmak huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğun çişini yaptırmak gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada çocuğuna çiş yaptırmak hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments