Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük çocuğa çiş yaptırmak

Rüyada küçük çocuğa çiş yaptırmak

Rüyada küçük çocuğa çiş yaptırmak kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına işaret eder.

Rüyada küçük çocuğa çiş yaptırmak gördüyseniz:

  • İstikrarlı bir gelecek kurmanıza veya yeteneklerinizi daha verimli değerlendirmenize katkısı olacak evraklarınızı ya da kağıt üzerinde ki işleri korumalısınız.

Rüyada küçük çocuğa çiş yaptırmak kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, boş yere korku duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük çişini yaptığını görmek şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuvalete küçük çiş yapmak mallarının eksileceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza delalettir.

Rüyada küçük çiş yaptığını görmek onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine alamet eder.

Rüyada çocuğun çiş yapmasını görmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına delalettir.

Rüyada çocuğunu çiş yaparken görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğu çiş yaptırmak beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine inanılır.

Rüyada çocuğun çişini yaptırmak mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments