Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir çocuğun çiş yaptığını görmek

Rüyada bir çocuğun çiş yaptığını görmek

Rüyada bir çocuğun çiş yaptığını görmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, hakkını alacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, sıkıntı çekeceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, onlar tarafından çok sevileceğine rivayet eder.

Rüyada bir çocuğun çiş yaptığını gördüyseniz:

  • Paranızı bahsettiğiniz konulara yatırabilir veya harcayabilirsiniz.

Rüyada çocuğun çiş yapmasını görmek zarar etmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, eşit davranılacağına işarettir.

Rüyada çiş yapan erkek çocuğu görmek zafer ve bol kazanç getireceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğu çişe tutmak geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük çocuğa çiş yaptırmak yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine işarettir.

Rüyada çocuğuna çiş yaptırmak ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir çocuğa çiş yaptırmak ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına, yarardan çok zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu çiş yaparken görmek işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğu çiş yaptırmak sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, düşmanlarını bile affedeceğine, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments