Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğa çişini yaptırmak

Rüyada çocuğa çişini yaptırmak

Rüyada çocuğa çişini yaptırmak onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğa çişini yaptırmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda ikna yeteneğiniz mucizeler yaratabilir.

Rüyada çocuğu çiş yaptırmak eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına işaret eder.

Rüyada çocuğu çişe tutmak etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada çocuğun çiş yapmasını görmek sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunu çiş yaparken görmek sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bir çocuğa çiş yaptırmak kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, layık olduklarına sahip olacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına yorulur.

Rüyada çocuğunu çişe tutmak arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine delalet eder.

Rüyada küçük çocuğa çiş yaptırmak yüksek moralli olacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına işaret eder.

Rüyada erkek çocuğunun çiş yaptığını görmek daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments