Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babayı askere göndermek

Rüyada babayı askere göndermek

Rüyada babayı askere göndermek iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına işaret eder.

Rüyada babayı askere göndermek gördüyseniz:

  • İleriye dönük umutlarınız artacak.

Rüyada babayı askere göndermek çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada oğlunu askere göndermek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşini askere göndermek aksiliklerin baş göstereceğine, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine rivayet eder.

Rüyada yakınını askere göndermek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, yaşam standartlarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu askere göndermek bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kardeşimi askere göndermek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına alamet eder.

Rüyada eşini asker göndermek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşi askere göndermek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments