Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük oğlunu askere göndermek

Rüyada küçük oğlunu askere göndermek

Rüyada küçük oğlunu askere göndermek üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, bahtın açılacağına işarettir.

Rüyada küçük oğlunu askere göndermek gördüyseniz:

  • Kimsenin sizin için en iyisini yapacağına güvenemezsiniz.

Rüyada küçük oğlunu askere göndermek isteklerinin erteleneceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada oğlunu askere gönderdiğini görmek iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine işaret eder.

Rüyada oğlunu askere göndermek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada oğlunu hacca göndermek şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada kardeşi askere göndermek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, ününün çoğalacağına inanılır.

Rüyada nişanlısını askere göndermek arzuların gerçekleşeceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocasını askere göndermek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine inanılır.

Rüyada kızını askere göndermek daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments