Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşimi askere göndermek

Rüyada kardeşimi askere göndermek

Rüyada kardeşimi askere göndermek sıkıntıların son bulacağına, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşimi askere göndermek gördüyseniz:

  • Karşıt fikirli kişiler sıklıkla karşınıza çıkabilir.

Rüyada kardeşini askere göndermek dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, büyük işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek kardeşini askere göndermek bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kardeşimi askere göndermek yüceltileceği sözler duyacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşi askere göndermek işlerin devam edeceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına yorulur.

Rüyada eşini askere göndermek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını askere göndermek herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kocanı askere göndermek aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına delalet eder.

Rüyada birini askere göndermek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments