Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğuna seslenmek

Rüyada çocuğuna seslenmek

Rüyada çocuğuna seslenmek çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğuna seslenmek gördüyseniz:

  • Para sorunlarınız olabilir.

Rüyada çocuğa seslenmek üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Rüyada çocuğuna seslenmek ticaretin açılacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına inanılır.

Rüyada birinin sana seslendiğini duymak bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine delalet eder.

Rüyada komşuya seslenmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliye seslenmek uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, güzel sözler işiteceğine, büyük adımlar atacağına delalettir.

Rüyada anneye seslenmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına delalet eder.

Rüyada birinin seslendiğini duymak rakiplerini mağlup edeceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğine seslenmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments