Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğine seslenmek

Rüyada sevdiğine seslenmek

Rüyada sevdiğine seslenmek sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğine seslenmek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan girdiğiniz veya girmeyi planladığınız maceralarda diğerleriyle aynı şekilde düşünmüyor olabilirsiniz.

Rüyada sevdiğine seslenmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, huzur içinde yatacağına inanılır.

Rüyada birine başka isimle seslenmek huzursuzluklar ile boğuşacağına, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, istemediği halde borçlanacağına delalettir.

Rüyada baba diye seslenmek iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, dualarının karşılığını göreceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine rivayet eder.

Rüyada babama seslenmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, birden fazla ortakla iş kurulacağına, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin size seslendiğini görmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada kardeşine seslenmek rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, huzurunu kaybedeceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş babaya seslenmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, her geçen gün başarılarının artacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş anneye seslenmek hayat düzeninin alt üst olacağına, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, güçlendikçe güçleneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments