Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğa seslenmek

Rüyada çocuğa seslenmek

Rüyada çocuğa seslenmek psikolojik olarak toparlanacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğa seslenmek gördüyseniz:

  • Hedeflerinizin sabit fikir haline gelmesi sizi üzüyor olabilir.

Rüyada çocuğa seslenmek kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına yorulur.

Rüyada çocuğuna seslenmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine delalet eder.

Rüyada kocasına seslenmek işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine delalettir.

Rüyada birine adıyla seslenmek Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada ismiyle seslenmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, yarınlarına inanacağına delalet etmektedir.

Rüyada balkondan seslenmek çok zor dönemlerden geçeceğine, sorunların tek kalemde silineceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine yorulur.

Rüyada birine ismiyle seslenmek büyük atılımlarda bulunacağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına delalet eder.

Rüyada komşuya seslenmek birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments