Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sana seslendiğini duymak

Rüyada birinin sana seslendiğini duymak

Rüyada birinin sana seslendiğini duymak yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, her daim temkinli olacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin sana seslendiğini duymak gördüyseniz:

  • Hayatın ufak tefek oyunlarına yenilmemelisiniz.

Rüyada birinin sana seslendiğini duymak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine delalettir.

Rüyada ölünün seslendiğini duymak hafifleyeceğine, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin seslendiğini duymak bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına tabir olunur.

Rüyada oğluna seslenmek evdeki birinin yolculuk yapacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına alamet eder.

Rüyada topluluğa seslenmek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına yorulur.

Rüyada birinin size seslendiğini görmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşine seslenmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, bir dediğini iki etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ismiyle seslenmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments