Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin seslendiğini duymak

Rüyada birinin seslendiğini duymak

Rüyada birinin seslendiğini duymak tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, saygının hiç eksik olmayacağına, yaşam enerjisi ile dolacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine delalettir.

Rüyada birinin seslendiğini duymak gördüyseniz:

  • Ara sıra coşacak olan duygularınız sizi etkileyecek.

Rüyada birinin sana seslendiğini duymak uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin seslendiğini duymak böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün seslendiğini duymak çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına delalet eder.

Rüyada birine adıyla seslenmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, işinden evine gidip geleceğine işaret eder.

Rüyada isimle seslenmek işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada kocasına seslenmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, oldukça kazançlı işler yapacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birine seslenmek bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, insanlarla iç içe olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bağırarak seslenmek kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments