Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğun yüzünü yıkamak

Rüyada çocuğun yüzünü yıkamak

Rüyada çocuğun yüzünü yıkamak maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğun yüzünü yıkamak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenebilir veya yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Rüyada çocuğun yüzünü yıkamak çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada bir çocuğun yüzünü yıkamak endişelerin ve korkuların geçeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına işaret eder.

Rüyada yüzünü sütle yıkamak çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, gerçek mutluluğu tadacağına, sıkıntısının biteceğine rivayet eder.

Rüyada akarsuda yüzünü yıkamak mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada sabunla yüzü yıkamak yaklaşan güzel günlere, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada sabunla yüzünü yıkamak iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yatak yüzü yıkamak aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına delalet eder.

Rüyada yüzümü yıkamak hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments