Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akarsuda yüzünü yıkamak

Rüyada akarsuda yüzünü yıkamak

Rüyada akarsuda yüzünü yıkamak hastalıkların kişiye uzak duracağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına işaret eder.

Rüyada akarsuda yüzünü yıkamak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, hoşça vakit geçireceğiniz güzel şeyler paylaşabileceğiniz ortamlarda bulunacaksınız.

Rüyada akarsuda yüzünü yıkamak kısmetli bir işe atılmaya, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada akarsuda bulaşık yıkamak işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına rivayet eder.

Rüyada akarsuda el yıkamak mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akarsuda halı yıkamak daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine tabir olunur.

Rüyada akarsuda çamaşır yıkamak şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, gülen yüzünün solacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akarsuda yıkanmak sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, kazalardan ve belalardan korunacağına tabir olunur.

Rüyada akarsuda yüzmek geleceğe daha umut dolu bakacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akarsudan düşmek büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments