Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü sütle yıkamak

Rüyada yüzünü sütle yıkamak

Rüyada yüzünü sütle yıkamak hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, kalıcı başarıyı yakalayacağına, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünü sütle yıkamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler olsa da, bununla bağlantılı konularda borca girmek durumunda değilsiniz.

Rüyada sütle yüz yıkamak ruhsal korkularından da arınacağına, zor bir durumun üstesinden gelmeye, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına inanılır.

Rüyada yüzünü sütle yıkamak çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçını sütle yıkamak işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına yorulur.

Rüyada birini sütle yıkamak sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına delalet eder.

Rüyada sütle saç yıkamak eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada sütle el yıkamak bereket ve rahat içinde yaşayacağına, isteklerinin erteleneceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine yorulur.

Rüyada bebeği sütle yıkamak üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, ileride saygın bir kimse olacağına delalet eder.

Rüyada yüzüne süt görmek doğru işler yapacağına, ona göre davranacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments