Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzümü yıkamak

Rüyada yüzümü yıkamak

Rüyada yüzümü yıkamak bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, haksızlık edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzümü yıkamak gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler çeşitli planlarınız, ilişkileriniz veya iş birlikleriniz üzerinde etkili olabilir.

Rüyada deniz suyuyla yüzünü yıkamak gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, mutlu zamanlar geçireceğine, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına işarettir.

Rüyada başkasının yüzünü yıkadığını görmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına inanılır.

Rüyada ölmüş birinin yüzünü yıkamak işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işaret eder.

Rüyada ölünün yüzünü yıkamak sorunların çözüme kavuşturulacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına delalet eder.

Rüyada sabunla yüz yıkamak işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına delalet eder.

Rüyada suyla elini yüzünü yıkamak planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, aile içinde geçiminin zorlaşacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada çeşmeden yüzünü yıkamak ortalığın güllük gülistanlık olacağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sabunla yüzü yıkamak sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, şansın çalışmaya başlayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments