Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sabunla yüzü yıkamak

Rüyada sabunla yüzü yıkamak

Rüyada sabunla yüzü yıkamak kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, güç ve kudret sahibi olacağına, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına işaret eder.

Rüyada sabunla yüzü yıkamak gördüyseniz:

  • Başlamak istediğiniz bir proje için kendinize yer açabilirsiniz.

Rüyada yüzünü sabunla yıkadığını görmek dostlardan zarar görüleceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, ileri gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada sabunla el yüz yıkamak üzüleceğine ve ağlayacağına, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine delalet eder.

Rüyada yüzünü sabunla yıkamak strese gireceğine, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine inanılır.

Rüyada sabunla yüzünü yıkamak rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sabunla yüz yıkamak imkânların çok daha iyi olacağına, büyük bir işe kavuşacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine delalet eder.

Rüyada sabunla yüzü yıkamak kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzü sabunla yıkamak zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada elini yüzünü sabunla yıkamak tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, de zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments